Kinderen en ouders een positieve boost geven met behulp van verschillende tools

verzend- en retourbeleid
herroepingsrecht

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het producttoch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

 

Alle materialen die in een gesealde verpakking worden geleverd kunnen na openen NIET geretourneerd worden.

 

Herroepingsrecht:

 

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product in originele staat en verpakking aan Helder Kindercoaching geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@helderkindercoaching.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde ontvangen is.

 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is, dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Product ruilen?

 

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen problem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@helderkindercoaching.nl Wel draag je zelf de kosten voor het heen en terugzenden van het product.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven.

 

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen de bestelling nog voor je te wijzigen. Mocht het na 15.00 uur gemeld worden dan zullen er helaas kosten aan verbonden zijn die de vervoerder berekend. Hierbij kan de levertijd ook vertraging oplopen.

 

Uitzonderingen:

 

Sommige artikelen in de webshop komen niet voor retour in aanmerking. Dit betreft met name de workshops deze worden door Helder Kindercoaching ingepland op het aantal deelnemers. Zie hiervoor de algemene voorwaarden van Helder Kindercoaching, www.helderkindercoaching.nl

 

Vragen?

 

Heb je nog vragen betreffende je retour?? Bel ons dan op 0645103904, mail ons op info@helderkindercoaching.nl of stuur een berichtje via het contactformulier op deze website.

 

Het pakket dient voldoende gefrankeerd te zijn en kan je terugsturen naar:

 

Helder Kindercoaching

 

Kersenplukkerserf 14 6846 AX Arnhem
Mobiel: 0645103904
Email: info@helderkindercoaching.nl of helderkindercoaching@outlook.com

Verzendbeleid

Alle producten worden verstuurd in een deugdelijke verpakking, volgens de geldende tarieven van de vervoerder.

 

De bestelling kan je binnen 2-3 werkdagen na bestelling verwachten.
De bestelling zal verstuurd worden met post.nl of dhl.

Mijn visie is dat alle kinderen gezien en gehoord mogen worden.

Winkelwagen