Helderkindercoaching

Wie ben ik

Hellen Helderman

Ik ben Hellen van Helder Kindercoaching, kindercoach in de wijk Schuytgraaf in Arnhem.

Ik heb de Samenkindercoachopleiding met goed gevolg afgerond en mag mijzelf “Samenkindcoach” noemen. Tijdens de opleiding heb ik mijn eigen spel ontwikkeld en deze zal binnenkort beschikbaar zijn in mijn webshop. Mijn spel heet ‘hoe voel ik mij vandaag’ en geschikt voor jong en oud en LVB.

Mijn visie is dat alle kinderen gezien en gehoord mogen worden. Alle kinderen, klein en groot, verdienen het om zichzelf te kunnen en mogen zijn, zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot de volwassenen die stevig in de maatschappij staan.
Tijdens de coachsessies zal ik gebruik maken van verschillende tools passend bij de hulpvraag en de coachee.

Voel je vrij om meer informatie te vragen

WhatsApp Image 2022-10-10 at 22.59.28.

Workshop

Workshops SOS baby’s en emoties, Workshop SOS kinderen en emoties

Mijn visie is dat alle kinderen gezien en gehoord mogen worden.